Up-to-date News

Bakery လုပ်ငန်းတွေများသိထားသင့် Cream Powder  

November 3, 2020

Bakery လုပ်ငန်းတွေမှာ အသုံးပြုနေကြ Non-Dairy Creamer ထက် အရသာပိုပေါ်လွင်တဲ့ Cream Powder လေးနဲ့ မိတ်ဆက်ပေးပါရစေ။

Cream Powder ကတော့ နို့မှုန့်စစ်စစ်ရဲ့အနံ့၊အရသာနဲ့အရည်အသွေး အတိုင်းခံစားရစေမှာပဲ ဖြစ်ပါတယ်။ Bubble Tea, Milk Shake, ဖာလူဒါ, နို့ဒိန်ချဉ်အစရှိတဲ့ စားသောက်ကုန်လုပ်ငန်းတွေမှာ နို့မှုန့်အစားထိုးအဖြစ်အသုံးပြုနိုင်ပါတယ်။

ထုတ်လုပ်မှုစရိတ်ကို ထက်ဝက်နီးပါး သက်သာစေလို့ လုပ်ငန်းရှင်မိဘပြည်သူများအတွက် အဆင်ပြေစေပါတယ်။ အရသာစိမ့်စိမ့်လေး ခံစားရစေပြီး လူကြီးမင်းတို့ရဲ့ စားသောက်ကုန်အရည်အသွေးကို မြှင့်တင်ပေးနိုင်မှာပါ။

Bakery Monger တံဆိတ် Cream Powder ကို အမျိုးအစား ၂မျိုးနဲ့ ထုတ်လုပ်ထားပါတယ်။
(1) မုန့်ဖုတ်လုပ်ငန်းနှင့် မုန့်အချိုလုပ်ငန်းများမှာ အသုံးပြုနိုင်တဲ့ Bakery Type
(2) ရေခဲမုန့်၊ ရေခဲချောင်း၊ အအေးလုပ်ငန်းများမှာ အသုံးပြုနိုင်တဲ့ Ice-cream Type ဆိုပြီး ရရှိနိုင်ပါတယ်။

Packaging Size အနေနဲ့ ၂၅ ကီလိုဂရမ် အိတ် နဲ့ ၁ ကီလိုဂရမ်အထုပ် ဆိုပြီး အဆင်ပြေရာ ရွေးချယ်ဝယ်ယူလို့ရပါသေးတယ်။

ရုံးချုပ် - အမှတ်(၈၃)၊ ဧရာဝတီလမ်း၊ စက်မှုဇုံ(၅)၊ လှိုင်သာယာမြို့နယ်၊ ရန်ကုန်မြို့။
အရောင်းဆိုင် - အမှတ်(၂၁၈)၊ ဝင်ပေါက်(၉)၊ ဗိုလ်ချုပ်ဈေးသစ်၊ ပန်းဘဲတန်းမြို့နယ်၊ ရန်ကုန်မြို့။

ပစ္စည်းမှာယူရန်
09 450 223 338

အသုံးပြုပုံနှင့် နည်းပညာဆွေးနွေးရန်
09 443 114 112
09 443 138 059


Read 876 times.